Egy remek kikapcsolódási lehetőség Harkányban

Mindannyiunknak szükségünk van időnként a kikapcsolódásra. Senki nem lehet ez alól kivétel. Sem a fiatok, sem az öregek, a fiatal szerelmesek, vagy a régi házaspárok. Egyszerűen mindenkinek igénye van arra, hogy időnkét megpihenjen. Fújjon egyet, eleressze a világ gondjait. Ilyenkor szükség van egy helyre, ahol nincs munka, nincs háztartás, nincs iskola, nincsenek gondok. Csak te vagy. Te és azok a dolgok, amiket szeretsz. Amiket szeretnél csinálni.

Ilyenkor nem számít, hogy milyen feladat vár rád, mert nincsenek feladataid, ilyenkor nem számít, hogy mik a kötelezettségeid, mert ilyenkor nincsenek azok sem.

Mit lehet ilyenkor csinálni? El lehet menni egy helyre, ahol megteremtik neked a nyugalmat. Fogadj el tőlem egy javaslatot és írd be a böngésződbe, hogy harkány hotel. Ugye, ez nem is olyan nehéz. Rá fogsz találni egy oldalra, ami a harkány hotel hívószóra megjelenik. Kattints csak rá, és nézd meg bátran, hogy milyen oldalra hoztalak el téged!

Harkány hotel

Azt gondolom, hogy a személyes élmény többet mond minden szónál. Ezért a legjobb lesz, ha kipróbálod te is személyesen. De azért néhány szóban, röviden elmondom neked, hogy miért Harkány és miért ez a hotel.

Mert szép, mert csendes, mert nyugodt. Azért, mert ide elhozhatsz bárkit. Ezt az élményt megoszthatod bárkivel. Gyerekkel, kutyával, férjjel, szülővel, akárkivel. Mert itt megpihenhetsz. Mert feltöltődhetsz. Mert a testednek és a lelkednek is jót teszel.

Mert ez Harkány.