A barátnőm tanácsa mentett meg, amikor elromlott a kazán

Nem hétköznapi helyzet, ha elromlik a gázkazán, és nem is túl kellemes. Se fűtés, se melegvíz. Azonnal orvosolni kell a problémát.
Sajnos hirtelen ötletem sem volt, kit hívhatnék fel, így a barátnőm, Lili telefonszámát pötyögtem be. Szerencsém volt, ugyanis neki már nem volt új a helyzet, rögtön tudta, mi a megoldás.

Lili a https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles linket küldte nekem át. Ő már rájuk bízott néhány szerelési munkálatot, és mondta, hogy ők biztosan meg tudják majd oldani az én gondom is. Ráadásul, mivel nem csak Budapesten, hanem a legtöbb Pest megyei településen is dolgoznak, így hozzám is biztosan kijönnek, ha felkeresem őket.
Az oldalon láttam, hogy 0-24-es ügyfélszolgáltattal rendelkeznek. Ennek nagyon örültem, mert hétvégén egy szerelő se vette fel nekem a telefont, itt viszont igen.

Telefonon elmeséltem, mi a problémám. Miután a kazánom típusát is elmondtam, megnyugtatott, hogy nagyon jó tapasztalataik vannak ilyen típusú készülékek esetén, nem kell aggódnom.

Gyorsan meg is érkeztek, és nekiláttak a gázkazán megjavításának. Szaktudásuknak köszönhetően már a probléma jellegéből fakadóan tudták, mi okozhatta a gondot, így nem kellett sokat várnom, hogy újra üzembe helyezhessék.

El sem tudom mondani, hogy mennyire örültem, amikor végre újra meleg víz folyt a csapból! Rettenetes lett volna egészen hétfőig várni, és hidegben, jéghideg vízzel végezni a házimunkát napokig.

Lili tanácsa nélkül nagyon elveszett lettem volna. A https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles linket elmentettem, hiszen legyen szó víz-, gáz-, vagy fűtésszerelésről, itt biztosan megoldják a gondom!