Tanácsadásra mindig szükség lesz

Nincs olyan ember a Földön, aki mindent tudna. Ennek köszönhetően mindig lesznek olyan területek, amiben kevesebb tudásunk van. Nálam ilyen volt a várandósság. Mivel korábban nem volt még részem ebben a csodálatos folyamatban, ezért újdonság volt számomra minden. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek egy tanácsadásra. Mindent meg szerettem volna tudni a várandósságról, és majd a születendő gyermekem gondozásáról is. Szerencsére sikerült egy olyan jó tanácsadót találnom, akivel a későbbiekben is tartani fogom a kapcsolatot.

Életem első várandósságát meg is szerettem volna örökíteni. Ez mostanában nagyon divatos, ezért szerencsére sok fotós vállal ilyen fotózást. Azonban ennek ellenére egyáltalán nem volt egyszerű kiválasztani azt a fotóst, akivel együtt szeretnénk működni.

Kis keresgélés után viszont rátaláltunk Szoboszlai Kriszti weboldalára. Itt nagyon sok szép referencia képet láttunk, amik szinte teljes mértékben meggyőztek minket. És nem csak a weboldal, ami nem mellesleg nagyon szép, és az itt található képek, hanem a Szoboszlai Krisztiről alkotott vélemények is nagyon meggyőzők voltak.

Ezekből a véleményekből az derült ki, hogy nagyon lelkiismeretesen dolgozik, profi munkát végez, könnyű vele megtalálni a közös hangot, a gyerekekkel könnyen szót ért és a fotózás végeredménye mindig hibátlan. Eddig minden ügyfelének a tetszését elnyerte. Ezért úgy gondoltam, hogy én is elégedett leszek a rólam/rólunk készült képekkel.

Mindenképp olyan fotóst szerettünk volna találni, aki egyedi képeket készít és nem csak egy a sok közül. Minőségi eredményt szerettünk volna, hiszen ez az állapot egyszeri. Éppen ezért tűnt Szoboszlai Kriszti számunka nagyszerű választásnak.

A referencia képek alapján nagyon szép kismama fotózást csinál. Ami még szintén egy nagyon jó hír, hogy nyitott az új ötletekre, ezért ha van valamilyen elképzelésed, akkor azt bátran megoszthatod vele. Ha megvalósítható, akkor biztosan nem fogsz csalódni benne, hiszen mindent megtesz majd annak érdekében, hogy elégedett lehess a végeredménnyel.

Mi volt az, ami ennyire megfogott a képeiben?

A kismama fotózás referencia képeinek a hangulata nagyon szép. A várandós nőket olyan szépen örökíti meg, hogy ha valaki ránéz a képre, akkor arra fog vágyni, hogy ő is ebben az áldott állapotban legyen egy ilyen fotózáson. Megható, gyönyörű és lélegzetelállítók a képei. Ha egy ilyen képet meglátsz a későbbiekben, akkor mindig eszedbe fognak jutni azok a kedves pillanatok, amiket a kép készülésekor éreztél. A kisbabád iránti hála mindig át fogja járni a szívedet.

kismama fotózás

Azonban Szoboszlai Kriszti nem csak kismama fotózást vállal. Több fotózási fajta közül tudsz választani, ha őt választod.

Amennyiben csak saját magadról szeretnél készíttetni egy fotósorozatot, akkor a portré fotózás nagyszerű választás lehet. Ha ezen belül valamilyen extrábbra vágysz, akkor az élményfotózás vagy a fine art fotózás lehet még jó választás. Arról, hogy ezek a fotózási fajták pontosan milyenek, hogyan zajlanak, és milyen eredmények születnek, arról a honlapon tudsz részletesen tájékozódni.

Családi fotózást szeretnél, vagy a gyermekedet szeretnéd megörökíteni? Akkor a családi vagy gyermek fotózás csak rátok vár. A gyermek fotózás esetében is elérhető a fine art fotózás, ha egy kicsivel többet szeretnétek egy egyszerű fotózásnál.

A nagy napodat szeretnéd megörökíteni? Eljegyeztek? Ezeket a gyönyörű alkalmakat is bátran rábízhatod Szoboszlai Krisztire. Csodálatos esküvői és eljegyzési képeket készít. Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor a weboldalon többet is megnézhetsz.

Amennyiben profi, megbízható, lelkiismeretes és szakmailag kiemelkedő fotóst szeretnél választani, akkor őt bátran ajánlom a figyelmedbe.

Hiszen nem csak emberileg szerethető, de szakmai szemmel is profik a munkái. Ezt onnan tudom, hogy már elnyerte a Portrait Masters Award díjat. Ebből is nagyon jól látszik, hogy a képei nem csak amatőr, de hozzáértő szemmel is kiemelkedők és egyediek.

Ha szívesen dolgoznál egy díjnyertes, profi fotóssal, akkor foglalj időpontot hozzá még ma!