A tanácsom, főleg ha egészségügyi nehézségeid vannak: thai masszázs

Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy a stressz nem csak mentálisan, de fizikailag is befolyásolta az életünket és a testünk működő képességét. Míg ezzel a fajta nehézséggel mindenki máshogy küzd meg, mégis úgy gondolom, ha legalább egy valakinek hasznára lehet ez a poszt, már megérte megírni.

Sok diáknak, irodai munkásnak és egyéb hasonló körülmények között dolgozónak előbb utóbb hátproblémái lesznek, legalábbis személyes tapasztalataim szerint. Ugyanígy minden fajta munkaterületnek megvannak a maguk káros hatásai, némelyiknek több, mint másoknak. Minden esetre, míg a következő ajánlásom nem gyógyír mindenre, sok mindennel segíthet. A mai világban már szinte mindenhol lehet ilyen masszázsszalonokat találni, de amelyiket én kimondottan ajánlani szeretném, az a Karma Thai Masszázsszalon Budapest belvárosában. Igen, a név sokat segít, de mégis, itt szinte egymás hegyén-hátán vannak a masszázs szalonok, úgyhogy módosítok. Két szalonjuk van, az egyik az Síp utca 27. alatt, a másik pedig a Király utca 38. alatt. Ez úgy valahol az Astoria és a Deák közé teszi a kettőt nagyjából. Megfáradt egyetemistáknak és tanároknak kitűnő, főleg az ELTE és a Pázmány részéről.

Időpontot amúgy telefonon lehet foglalni, de az online felületük is készen várja a vendégeket. Ha hasonlóan kevésbé szereted a verbális emberi interakciót, mint én, ezt nagyon fogod értékelni. Kiválasztod, hogy időpontot foglalok, ott megnézed, milyen masszázst szeretnél és mennyiért (én a teljes testmasszázsra szavazok, de arra majd mindjárt kitérek) , és onnan már csak annyi, hogy kiválasztod, melyik nap, hány órától és kinél szeretnél lenni. Ha nincs tapasztalatod ebben, megnyugtatlak mindegyik masszőr nagyon jó. Én már szinte mindannyiuknál voltam, mert szerettem volna kipróbálni, hogy látom-e a különbséget, de nem nagyon tudtam megmondani, hogy van-e. Szóval nyugodtan válogass, ha esetleg törzsvendég leszel, biztos lesz kedvenced.

teljes testmasszázs

A szalon amúgy reggel 10-től este 21:30-ig nyitva van, tehát elég nagy ablak van az időpont foglalásra. Persze, ha a munkád nem engedi, és ahogy elnéztem ez alapból is így van, a csúcsforgalom 4-6 között szokott lenni. De megint egyetemisták előnyben, hiszen még emlékszem, mikor volt olyan, hogy 3 óra volt két előadásom vagy szemináriumom között. Mivel a leghosszabb masszázs is egy és fél óra maximum, hacsak nem páros masszázsra mész, így simán beleférhet egy-egy ilyen szünetbe.

És ha már a masszázsoknál tartunk! Az én személyes kedvencem az összes masszázsfajta közül a teljes testmasszázs, mert nagyon jól átmozgatja az összes izmomat. Főleg azért választom a legtöbbször ezt, mert nagyon ritkán jutok el odáig, hogy rendesen átmozgassam magam, és így letapadnak az izmaim. A sok ülés pedig nem segít a dolgon. Szóval egy ilyen masszázs, bár utána két napig izomlázam van tőle, vagy valami hasonló, nagyon jól tud esni. De természetesen vannak egy bizonyos területre koncentráló masszázsok is, mint például a nyakmasszázs, a talpmasszázs vagy a fejmasszázs, hogy csak párat említsek. De ugyanígy vannak olajos masszázsok is, ezeknek a többsége teljes testmasszázs, amit akkor ajánlok különösen, ha egy: nem vagy szégyenlős, mert ezekhez bizony vetkőzni kell, és kettő: ha van időd utána alaposan megmosakodni és hasonlók. Én személy szerint szeretem, ha utána érzem a bőrömön az olaj illatát, de az érzését nem annyira… tudom fura.

Persze a legtöbb masszázsnál lehet választani abból is, hogy mennyi ideig szeretnéd, hogy tartson. A legtöbb esetében 30, 60 és 90 perc közül lehet választani, a testmasszázsok esetén van, hogy csak 60 és 90 perc van megadva, érthető módon, hiszen az egész testedre kell hogy jusson idő, annak minden részére, ami azért nem kis feladat

Ha bármelyikőtöknek kételyei vannak, vagy csak nem tudja, hogy egy adott masszázs jó-e neki, mondjuk egészségügyi problémái vannak, de nem tudja, melyik segítene, vagy melyik az, amelyiket kimondottan nem szabad kipróbálnia, tanácsolom alaposan olvassátok el a leírásokat. Mindegyik masszázshoz tartozik egy-egy elég hosszú leírás is. Ezekben elmondják, hogy mire jó maga a masszázs, mit csinálnak a masszázs alatt, melyik területekre koncentrálnak, milyen egészségügyi pozitívumai vannak és a többi és a többi. A leírás alján a legtöbb helyen van ilyen is, hogy kiknek nem ajánlják, és ha van olyan problémád, amit ott felsorolnak, akkor inkább ne kísérletezz, vagy előtte kérdezd meg az orvosodat, hogy oké-e, ha te csinálsz ilyet. És ugyan feltüntetik, hogy pozitív egészségügyi hatásai is vannak egy-egy ilyen masszázsnak, azt is leírják, hogy ez nem helyettesíti a rendes orvosi kezelést, csak úgymond, dob egyet rajta.

Na igen, arról még nem beszéltem, hogy mennyi az annyi. És most azt várnátok, hogy kibökök valami csillagászati összeget, amit csak a Lőrincék tudnának megfizetni, meg a hasonlók. Nem. A legtöbb masszázs nagyon is megengedhető még az egyszerű földi halandóknak is. A legdrágább (Meleg olajos testmasszázs 90 percre) is olyan 13 000 körül van, amik drágábbak, azok a páros masszázsok és az ilyen extra luxus masszázsok, amiket az ember neves alkalmakkor csinál, ha csinál. Mondjuk nászajándékba egy luxus csomag 40 ezerért nem olyan vészes (ez két főre ennyi csak jelzem, és van benne csoki szökőkút eperrel, fancy pezsgő meg egy szabadon választott 90 perces masszázs plusz 30 perc relaxáló masszázs egy VIP szobában). Szóval, tudják, hogy kell bánni itt az emberrel. És csak úgy jelzem, hogy ez a legdrágább csomagjuk, szóval nem kell egyből hitelbe vernie magát az embernek, ha szeretne itt masszíroztatni.

Plusz, ha valakit meg szeretnél lepni, arra is van lehetőség az ajándékutalvány opcióval. Ezt is lehet teljesen online intézni, és itt is csak meg kell adni, milyen masszázst szeretnél ajándékozni, hány percre, azon túl pedig maga az utalvány egy-egy masszázs esetén 6 hónapig érvényes. Ha több alkalmas, bérlet utalványt szeretnél, arra is van mód, ezek azért már drágábbak, de ízlés meg szükség dolga, ezek egy évre érvényesek. Ezek nagy jól beidőzíthetők szülinapi vagy évfordulós ajándékoknak, pláne, ha esetleg vidéki vagy, valami mással is összekötöd, mondjuk színházzal, és akkor már egyből több értelme van egy egész napra felmenni Pestre. Délelőtt kényeztető masszázs, este színház és esetleg egyéb szórakozás.

Most még a hónap végéig mindenre van 20 százalék kedvezmény, és e szerint írtam az árakat. Szóval ha később esetleg több lesz, senki ne essen nekem bárddal meg hasonlókkal. Ha nyakon szeretnéd még csípni az akciót, ne habozz, ahogy elnéztem most csak a Király utcába lehet időpontot kérni, de ott a lányok elég szabadon vannak, csapjatok le, amíg lehet. Nekem nagyon sokat segített abban, hogy jobban bírjam a stresszt és kevesebb egészségügyi problémám legyen. De természetesen minden csak rajtatok múlik.