Nem kapcsol be a laptop, mit csináljak?

A laptopok nagyon drágák, senki nem szeretne újat venni, amíg a régi még működik. Én is addig használtam az enyémet, amíg csak lehetett. Addig-addig halogattam a szerviz látogatást, amíg már késő volt és egyszerűen csak nem kapcsolt be. Pedig érdemes a probléma jelentkezésekor már egyből szerelőhöz fordulni.

Valahol ugyanolyan ez, mint az orvoshoz menetel. Senki nem akar menni, amíg nem égetően nagy a probléma. Hajlamosak vagyunk addig-addig halogatni, amíg már túl késő. Kialakulnak a szövődmények, betegebbek leszünk. Ilyen ez a laptopoknál is. Ha meghibásodott, de ugyanúgy tovább használjuk, akkor sokat súlyosbodik a probléma. Lehet, hogy a szervizben segíteni tudtak volna, de mire eljutunk odáig, cserélni kell az alkatrészeket, ami nem éppen olcsó mulatság.

Hiába van már lassan minden háztartásban legalább egy laptop, a technológia terjedésével nem lettek olcsóbbak az alkatrészek.

Azt mondják, addig jó, amíg nem kell az alaplapot szerelni, ennek a cseréje és szerelése ugyanis elég költséges, illetve csak kevés hely van, ahol valóban értenek hozzá.

Az én szerencsém is olyan, hogy pont az alaplapom romlik el. Nem tudom, hogy pontosan mi, mert nem értek hozzá annyira, de valami az alaplapon. Valami fontos.

Szervizet választani manapság már sokkal egyszerűbb, mint régen. Régen alig volt laptop szerviz budapest területén, de ma már rengeteg elérhető. A forgalmasabb részeken, a belvárosban szint egymást érik a laptop és telefon szervizek, de persze nem mindegy, melyikbe visszük be a készülékünket.

Az interneten kerestem meg, hogy melyik a legjobb laptop szerviz budapest területén és a pcmentort adta ki. Az értékeléseket elolvasgattam, majd úgy döntöttem, hogy megér egy próbát, hiszen, ha nem tudják megjavítani, akkor ingyen van az egész szerelés.

Ezen felbátorodva vittem be a laptopomat. A szervizben megerősítették a gyanúmat, miszerint valóban az alaplap okozza a problémákat.

Otthagytam javítani, és valóságos csodát műveltek vele! Valóban az alaplap a laptop lelke, ugyanis a szervizelés után olyan volt, mintha egy teljesen új gépet kaptam volna. Gyors, mint a villám. nem akad, nem kell azon agyalnom, mit nyissak meg, több feladatot is végre elvégez egyszerre gond nélkül.

A saját tapasztalataimra alapozva ajánlom mindenkinek a pcmentort, mert a kommentek nem hazudtak, valóban jó áron és nagyon jól dolgoznak.