Sikerült ajánlanom egy nagyon jó bugyi pelenka oldalt

Ez azért nagy szó, mert nekem nincs gyerekem, még… Meg nem is igazán tervezem, hogy lesz. Viszont nem sokára nagynéni leszek, és kissé elszaladt velem a ló, mikor körbenéztem, mi kell nekik. Így esett, hogy levelezőn (ne kérdezzétek, fordítói képzésre járok és fogalmam sincs, hogy jutottunk el a bugyi pelenkáig) tudtam ajánlani egy nagyon jó, és pénz takarékos oldalt az egyik csoporttársamnak.

A bugyi pelenka igazából nem nagyon pici babáknak való, így annyira nem néztem utánuk, de abban biztos voltam, hogy a lord.shop jó kezdet. Ez a webshop kimondottan pelenkákra (a bugyi és a sima variációra egyaránt), popsitörlőkre, kenőcsökre, és egyéb baba specifikus dolgokra irányul. Persze nem csak a nagyon piciknek lehet itt vásárolni, a felnőtt szekciójukban is vannak rendkívül jó dolgok: parfümök, kozmetikumok, tisztasági kellékek; férfiaknak nőknek egyaránt. De az a kínálaton is látszik, hogy ez csak amolyan “mellék vágány”.

Főleg rendszeres vásárlás esetén éri meg tőlük rendelni, szerintem, hiszen a regisztrált felhasználók minden 100 forint után pontokat zsebelhetnek be, amiket aztán 6000 forint értékben vissza is válthatnak, ha úgy tetszik. Figyelembe véve, hogy egy rendelésnek minimum 5000 forintnak kell lennie ahhoz, hogy kiszállítsanak, ez szerintem egy nagyon jó módja a köszönetnek a rendszeres vásárlók irányába. Emellett pedig nyereményjátékokat is szoktak rendezni, és nagyszerű közösségük van a facebook-on is, ha esetleg valaki részletesebben szeretne a termékeikről érdeklődni.

Mint már említettem a vásárlás csak 5 ezer forint fölött lehetséges, és a pestieknek, Pest környékieknek 8 ezer forint fölött ingyen is kiszállítanak, bár ennél érdemes megnézni a település listájukat, mielőtt elbíznád magad. A szállítás szintén függ a helyzetedtől: GLS-sel, aki az ország bármely pontjába szállít 1200 frint, saját futárral, aki csak az említett kiemelt településeken jár, 750 forint. Utánvéttel, ugyan ezzel a kettősséggel 200-300 forintot kell pluszban rászámolni, de ha online fizetsz, ezzel ugye nem kell bajlódni. És mielőtt mindenki felháborodna, hogy milyen jó dolguk van a pestieknek, hozzá tenném, náluk a futár havonta egyszer jár, megadott napon megadott településen, míg a GLS-t arra hívod gyakorlatilag, amire akarod (plusz 2-3 napot rászámolva természetesen).

Igazából ez főleg a pestieknek szól, akik megtehetik, hogy válogatnak, de szerintem ez így eléggé kiegyenlíti a kivételezés szintjét. Minden esetre a csoporttársam nagyon örült a híreknek, de még rendelni nem rendelt tőlük. Ha hallok még tőle ebben a témában, biztos megosztom veletek. Addig is, jó nézelődést a lord.shop.hu-n, ha szükségetek lenne pár bugyi pelenkára.