Sikeres volt a tanácsadás. Döntöttem végre!

Tudom magamról, hogy vannak rossz tulajdonságaim. Sajnos az egyik a halogatás. Azokat a dolgokat, amelyek a komfortzónámon belül vannak, amik úgy mondva könnyűek, azokat azonnal megcsinálom. Viszont amik ismeretlenek, netán kockázatosak is, vagy csak nincs hozzá kedvem, azokat sajnos a végtelenségig tudom halogatni. Éppen ezért fordultam tanácsadóhoz. Néhány alkalom után nagy előrelépést tettünk, netán az egyik legnagyobbat.

Végre megalapítottam a saját vállalkozásomat, amit hosszú évek óta halogatok. Nem mertem belevágni, de most a tanácsadónak és a saját bátorságomnak köszönhetően sikerült. A cégemet a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel, tehát a Székhelyszolgáltatás24-en keresztül alapítottam. Egyszerű volt az alapítás. Csupán fel kellett hívnom a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon található telefonszámot. De akár úgy is felvehettem volna a kapcsolatot a cég munkatársaival, hogy kitöltöm a honlapon található űrlapot.

Tehát felhívtam a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel céget, és egyeztettünk egy időpontot egy személyes találkozóra. Ott biztosítottak nekem ügyvédet, mert nekem nem volt sajátom, méghozzá díjmentesen. Ott mindent elmondtak nekem, minden dokumentumot átolvastam, majd alá is írtam őket. Rendeztük a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás költségeit. Majd elküldték a dokumentumokat a cégbíróságnak, akik néhány munkanapon belül be is jegyezték a cégem. Ezennel cégtulajdonos lettem!

A cég megalapítása után jöjjön maga a székhelyszolgáltatás. Több szolgáltatás közül lehet választani. Ezek komplett csomagok, amelyek több szolgáltatást is tartalmaz. Ezek a szolgáltatások nagyban megkönnyítik a vállalkozók életét. Például minden postára érkező hivatalos és nem hivatalos levelet átvesznek helyettem. Ezeket a leveleket beszkennelik, majd elküldik elektronikus úton, e-mailben. A hónap végén pedig minden addig összegyűlt levelet elküldenek majd nekem. Az is a szolgáltatások közé tartozik, hogy kihelyeznek egy táblát, amin szerepel a cég neve. Ezt kötelező minden cég székhelyén kihelyezni. Tartalmaz még havonta egyszer egy iroda, vagy tárgyaló terem használatot is, ahol össze tudnak ülni a cég tagjai tárgyalni. Valamint még része a csomagnak, hogy minden hatósági ellenőrzést és kényszerintézkedést eltűrnek és szakszerűen, profi módon kezelnek.

Ezek a több mint 10 éves tapasztalatnak köszönhetőek. Valamint azt is fontos tudni, hogy a cég rendelkezik egy nemzetközi minősítéssel, a Bisnode cég által. Ez a minősítés, az AA, azt jelenti, hogy a cég megbízható és kifejezetten stabil pénzügyi cég.

A székhelyszolgáltatás csomagok a székhely helyszínében különböznek. Van budapesti és újlengyeli székhely is. A fővárosban két helyen, Budán a II. kerületben és Pesten a VI. kerületben, Újlengyel községében pedig a Petőfi Sándor utcában található. Abban különböznek csak a csomagok, hogy az újlengyeli csomagot, aki megvásárolja nem kell iparűzési adót fizetnie. Mivel Újlengyel már 30 éve iparűzési adó mentes település. A leginkább alkalmas hely az adó optimalizálására.

Nagyon jó döntés volt elmenni a tanácsadóhoz, majd mikor elhatároztam, hogy megalapítom a cégemet, és az volt a legjobb döntés, amikor a Székhelyszolgáltatás24 nevű céget választottam.