A fagyizó nyitása volt a legnagyobb álmom és a legjobb ötletem

A dolog akkor kezdődött, amikor sorra jártam a cégek humán erőforrás osztályait. Szeretek dolgozni, ez sosem volt kérdés, azonban egy idő után elbizonytalanodtam, hogy milyen pályán is van a helyem. Negyven évesen úgy éreztem, hogy kezdek kiégni és hiába kerestek meg a cégek többféle ajánlattal, mégsem mondtam egyikre sem igent. Több interjún is voltam, de valahogy mindenhol úgy éreztem, hogy nem tudnám ezt hosszútávon csinálni.

És ekkor, a megtakarított pénzemből úgy döntöttem, hogy megvalósítom gyermekkori álmomat és nyitok egy kis fagyizót. A https://rdealer.hu/ nagy segítségemre volt ebben, hisz nagyon sok eszközt, berendezést meg tudtam itt vásárolni, ami a fagyizóhoz kell. Szerencsém is volt, a lakhelyünk közelében ugyanis épp megüresedett egy üzlethelyiség, ami korábban egy szépségszalon volt, és új bérlőként úgy egyeztem meg a tulajjal, hogy akár meg is vásárolhatom a helyiséget. Miután megkötöttük a szerződést, a https://rdealer.hu/ volt a következő.

https://rdealer.hu/

Itt találtam meg azokat a fagyifőző és fagyasztó gépeket, valamint fagylaltot vitrineket, tégelyeket, kanalat és kanálmosót, amire szükségem volt a fagyizónál. Egy barátom ajánlotta, aki nemrégiben megnyitotta első saját éttermét. Azt szokták mondani, hogy az ember életében egy idő után eljön a vágy a váltásra, és ez valahol 30-40 éves kor között következik be. Nem gondoltam volna, hogy velem is ez lesz, de utólag már egyáltalán nem bánom.

Talán a döntésemben az is közrejátszott, hogy a barátom milyen gyorsan végignavigálta az étterem nyitását. Mint mondta, a https://rdealer.hu/ volt az a hely, ahol szinte minden eszközt, berendezést megtalált. Szeletelőt, fokhagymapucolót, botmixert, hússzeletelőt és minden mást is. Egy éttermi konyhát milliókba kerül felszerelni, de ha az ember jó minőségű berendezéseket választ, sokáig nem lesz gondja a konyhával. Ezek pedig mind olyan beruházások, melyek behozzák az árukat. Sokkal egyszerűbb és hosszú távon költséghatékonyabb beszerezni egy profi szeletelőgépet, mint plusz alkalmazottakat fizetni, akik sosem fogják tudni úgy felszeletelni a zöldségeket, mint egy gép. Aztán itt vannak a különböző hússzeletelők és a sütéshez, főzéshez elengedhetetlen további berendezések. Amikor még a nyitás előtt megmutatta a konyhát, nagyon tetszett, amit láttam.

Amikor pedig elhatároztam a fagyizó nyitását, egyből eszembe jutott a https://rdealer.hu/. A fagyifőző gépet is itt vásároltam meg, mint ahogy a fagyasztót is, valamint a hűtővitrint. Ezek mind intelligens berendezések, könnyen használhatók, jól működnek, egyenletes teljesítményt nyújtanak. A fenntartási költségük minimális. A tégelyeket, kanalat, kanálmosót rendkívül könnyű takarítani. Az https://rdealer.hu/ számos más terméket is kínál, érdemes szétnézni annak, aki vendéglátáson töri a fejét, vagy már meglévő konyháját szeretné felújítani. Ráadásul a manapság oly népszerű streetfood piac számára is tartogatnak berendezéseket, eszközöket. Az https://rdealer.hu/ jó választás, korrekt feltételekkel és kiváló árakkal várják a vásárlókat.

Én sem csalódtam, azt kaptam, amire vágytam, és a számításom is bejött. A finom fagyinak hamar híre ment, nemsokára pedig már összegyűlik annyi nyereség, hogy meg tudom venni az üzlethelyiséget. Bár jelenleg alkalmazott segíti a mindennapi munkát, én magam is szeretek beállni a pult mögé és figyelni a vásárlók reakcióját. Szerintem sosem késő az embernek az álmai nyomába eredni, legyen akár negyven vagy ötven éves. Én megtaláltam, amit szeretek csinálni és amit igen hosszú távon el tudok képzelni. És csak biztatni tudok mindenkit, hogy ha nem érzi jól magát egy helyzetben, akkor ne féljen változtatni.