Megmondjam, mi kell neked? Xantán gumi

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor természetes alapanyagú arckrémek készítésekor mindig használj xantán gumit! Azt kérdezed, mi fán terem a xantán gumi?

Nos nem fán terem, mert ipari fermentáció során alakul ki, különböző baktériumok munkájának melléktermékeként, de attól még nagyon hasznos és nélkülözhetetlen az ipari és házi kencekészítésben!

A xantán gumi az az agyag, amely besűríti a folyadékokat, gél állagúvá teszi őket. Olyan ez, mint a rántás a főzelékben. Természetesen készíthetünk krémeket xantán gumi nélkül is, de akkor ne várjuk azt az állagot, mint amit a drogériákban kapható krémeknél tapasztalunk. Ha azonban profi módon szeretnénk krémeket készíteni, mindenképp ajánlott beszerezni biztos forrásból xantán gumit.

Ha természetes alapanyagokra vágysz, keresd fel a Humanity Áruházat, mely webshopban a xantán gumi mellett egyéb natúr, természetes kozmetikum alapanyagokat is megtalálhatsz. és akár 1-3 napon belül házhoz is rendelhetsz! Megtalálható itt minden, ami az első lépésekhez szükséges: shea vaj, mandula olaj, illóolajok, emulgeálószerek, adalékanyagok, vitaminok, tégelyek, keverőpoharak, kanalak, sőt még könyveket is be lehet szerezni natúr kozmetikum témában. Ne felejtsd el, hogy ha 17.000 Ft felett rendelsz a webáruházból, akkor a szállítás ingyenes!

Ne feledd, ha természetes alapanyagokra és házi készítésű kencékre vágysz, látogass el a Humanity Áruházba, a tökéletes gél állag elérése érdekében pedig szerezd meg mindenképp a xantán gumit, amelyet fehér por állagban rendelhetsz meg a webshopból!