Az első habos bulim meg az új tusfürdőm története és még egy jó tanács

Az egyik barátnőm egy elég puccos családi házban lakik a szüleivel együtt, meg a testvére is ott lakott, de ő már elköltözött.  Szóval a lényeg az, hogy nem egy kis kuckóról van szó.

A múltkor rendezett egy nagy bulit és engem is meghívott. Azt mondta, hogy vigyek bikinit, de semmi egyebet. Gondoltam, hogy medencés buli lesz, hiszen nyár közeledik meg miért ne, ha már egyszer van medence.

tusfürdő

Na de a dolgok nem éppen úgy történtek, ahogyan én azt vártam. A házuk egyébként hatalmas és nagyon szép is egyben. Van benne medence, szauna, játékterem, házi  mozi, nagy konyha, nagy étkező, nagy nappali, tágas szobák, hálószoba meg persze vendégszoba meg a gyerekszobák, amiket ma már mondjuk inkább nevezzünk hálónak szintén és természetesen több fürdőszoba meg mosdó meg terasz ja és természetesen nagy garázs az autóknak meg nagy udvar két nagyon kis aranyos kutyával meg van egy macska is, egy kandúr.  Szóval a barátnőmnek és a családjának nem igen van oka lakhatás terén panaszra.

Ezek után mondjuk nem is kellett volna meglepődnöm azon, hogy a barátnőm nem szimplán egy medencés bulit tartott, hanem habpartit. Rengeteg tusfürdőt öntött a fedett medencébe és az egész úgymond ,, wellness részleg ’’ el volt árasztva fehér habbal.

Nem akartam ugyan bevizezni a hajamat, de a nyakig érő habban nem nagyon volt választásom. De a barátnőm mondta, hogy ne aggódjak, mert a tusfürdő, amit használt, az sampon is egyben. A helység egyébként csak úgy illatozott, mert több féle kiszerelést használt Brigi, amikor felöntötte a medencét. Például méz, aloe vera, creme vanille és még talán mást is, de hirtelen ennyit tudok csak felidézni.

Kellemes a hasznossal. Csak ezt tudom a buliról mondani, ugyanis nagyon nagyon jól éreztük magunkat a habpartiban, egyébként ez előtt még sosem vettem ilyenben részt, de nagyon élveztem természetesen. Másrészt viszont a hajam nem lett ragacsos a sampon hatásnak köszönhetően, a bőröm pedig nagyon finom és puha lett a tusfürdőtől.

Meg is kérdeztem utána a barátnőmet, hogy milyen tusfürdőt használt és megmutatta nekem. Elolvastam a felhasználási feltételeket és úgy döntöttem, hogy én magam is fogok ilyet venni, mert nagyon megtetszett. Bár azt nem is írják, hogy hab partikhoz is kiválóan alkalmas a termék, pedig ez így van.

A folyékony szappan tehát megtette a hatását, csodálatos bulit hozott össze nekünk, miközben még táplálta is bőrünket, nem száradt tőle ki a kezünk és nem is szívta ki a víz, nagyon megfelelt erre az alkalomra és természetesen zuhanyzásnál meg fürdésnél is ugyan ilyen jól teljesít.

Mondhatni a  tusfürdő volt a partiban a ,,hab ’’ a tortán. fergeteges hangulatot varázsolt meg illatot. Tervezem, hogyha majd egyszer nekem is lesz egy ehhez hasonló házam, akkor én is fogok egy ilyen bulit tartani és ugyan ezt a tusfürdőt fogom majd segítségül hívni, hogy varázsoljon nekem habokat a medencébe. A barátnőm meg ellátott bár jó tanáccsal, hogy például utána nagyon alaposan fel kell ám takarítani, mert különben úgy csúszik a padló a sok tusfürdőtől, szappantól, hogy körülbelül sétálni sem lehet rajta, hanem inkább csúszni érdemesebb és még gyorsabb is és el se fogsz esni. Hát, köszönöm a tanácsot, az újonnan felfedezett tusfürdőt meg a sok jó új élményt is kedves barátnőm!

Ti voltatok már hab partiban?