Egy motorosnak is jól jön néha pár jó tanács

Nem mindig szeretjük elfogadni mások tanácsait. Én például tisztán emlékszem, hogy mikor először elkezdtem edzeni, több dologra is figyelmeztettek a nálam tapasztaltabb emberek. Én, a fiatalos önbizalmam hatására ezekre nem nagyon figyeltem oda és ennek az lett az eredménye, hogy többször le is sérültem. Most már tudom, hogy nem tudhatok mindent rögtön, úgyhogy nagyon fontos, hogy meghallgassunk másokat.

Egy látszólag teljesen más témát is egy pont ilyen tanács könnyített meg. Nagyon szeretek motorozni, de mielőtt az egyik barátom megmutatta volna, hogy a Motortire oldalán milyen komoly motorgumi akció érhető el, ez egy nagyon drága és körülményes folyamat volt.

A Motortire oldalára lépve azonban rögtön könnyebb lett minden. A motorgumi akció keretében rengeteg terméket lehetett olcsón elérni. Nem ez volt azonban az az indok, amivel meggyőztek amellett, hogy az ő oldalukat válasszam. Hanem az, hogy a motorgumi kereső segítségével pár kattintás volt olyan motorgumit találnom, ami megfelelő az én járművemhez.

Nagyon örültem és persze a motorgumi akció sem jött rosszul. A legjobb az egészben az volt, hogy így nem kellett attól tartanom, hogy a gumi esetleg nem lesz jó a motoromhoz. Ha pedig valami paramétert elfelejtettünk volna, akkor sincs semmi baj, hiszen otthon vagyunk és bármikor rá tudunk nézni a motorunkra. Számomra ezért az elsődleges választás azóta is a Motortire oldala.