Swarovski karkötő az egyik legjobb ajándék egy nő számára

Sajnos az egyik barátnőm kapcsolata eléggé zátonyra futott, úgyhogy a férjével úgy döntöttek, hogy tanácsadásra kezdenek járni. 15 éve vannak együtt és van két gyerekük, nem szeretnék, hogy ha tönkre menne a kapcsolatuk, ezért úgy gondolták, hogy segítségért fordultak. Jó ötletnek tartom én is, hiszen nem szabad mindent olyan könnyen elengedni, és biztos vagyok benne, hogy meg lehet oldani a problémájukat, csak kell valaki, aki külső szemmel is átlátja a helyzetüket és el tudja nekik mondani, hogy mi a megoldás a gondjukra.

Én nem akarok soha senki magánéletébe beleszólni, ezért nem is mondok nekik véleményt arról, hogy mi lehet szerintem a gond, mert nem akarom egyiküket sem megbántani. Mindkettőjüket szeretem, és nagyon jóban vagyok velük, ezért úgy éreztem, hogy sokkal jobb, ha inkább egy idegen mondja meg külső szemmel a véleményét, úgy, hogy egyiküket sem ismeri, így egyikük mellett sem foglal állást, hanem semleges marad.

El is mentek a tanácsadásra, már legalább három alkalmon már túl vannak. Szerencsére nem úgy végződött idáig egy ilyen megbeszélés sem, hogy egymás torkának estek volna. Az esetek többségében kulturáltan sikerültek ezek a beszélgetések, de azt ők is látták, hogy butaságokon veszekednek, de mindketten úgy felkapják a vizet miatta, hogy nem tudják utána normálisan megbeszélni a problémájukat. És nekik ez a fő gondjuk, de ketten mégsem tudják megoldani a helyzetet, úgyhogy még pár alkalommal biztos, hogy el fognak menni a tanácsadásra.

Egy hölgy fogadja őket mindig és ő próbál segíteni nekik. Nagyon szimpatikus és kedves. Legalább is a barátnőm ezt mondta nekem múltkor. Mesélte nekem még azt is, hogy a hölgy nagyon csinosan öltözködik, és van egy gyönyörű swarovski karkötő a kezén. Barátnőm is szeretett volna már régóta egyet, de sosem vette meg magának, amit kinézett, mert mindig valami másra kellett a pénz. Egyébként én is nagyon szépnek tartom őket, bár én nem vagyok annyira az a típus, aki karkötőket hord, én a gyűrűket és a nyakláncokat sokkal jobban szeretem. És ha már karkötő, akkor inkább karperecet hordok, azokat sokkal jobban szeretem. Egyszer az egyik születésnapomra hármat is kaptam egy barátnőmtől, azok azóta is megvannak és szoktam is hordani. Bár ebben a nagyon melegben nem nagyon, mert rátapadnak a kezemre és azt borzasztóan utálom. Nyáron minél kevesebb ruha és ékszer legyen rajtam, mert másképp nagyon nehéz kibírni a forróságot, de ezzel mindenki így van. Ráadásul történt már velem olyan, hogy magamon hagytam valamilyen ékszert, elmentünk fürdőzni és elhagytam, vagy éppen a klóros víztől tönkrement.

Visszatérve a barátnőmre és a férjére, a következő alkalmat két hét múlvára beszélték meg a hölggyel, addig pedig próbálnak a megbeszéltek szerint együttműködni a férjével és úgy viselkedni a vitáknál, amit a hölgy tanácsolt nekik. Nyugodtnak kell lenni, végighallgatni a másikat, és nem a szavába vágni. Hiszen egy jó kapcsolat titka az, ha tisztességesen viselkedik egymással a két fél. A férje pedig elhatározta, hogy meglepi valamivel a feleségét, ezért tőlem kért tanácsot, hogy szerintem mi lenne az, aminek ő a legjobban örülne.

swarovski karkötőA kérdéstől egy kicsit kiakadtam, hiszen ő a férje, tudnia kellene, mire vágyik a felesége, főleg, hogy nem egyszer mondta már a barátnőm is, hogy mennyire szeretne egy swarovski karkötőt, de úgy látszik, hogy ő nem figyelt. Mindegy, végül is a jó szándék vezérelte – gondoltam én -, úgyhogy elmondtam neki, hogy egy swarovski karkötőt szeretne már nagyon régóta, de sosem vette meg magának, és most biztos, hogy jó gesztusként fogná fel ő is és nagyon örülne neki. Szóval tegnap elment és megvette. Szépen becsomagoltatta, és gondolta, hogy szombaton, amikor a gyerekek pizsamapartin lesznek egy barátjuknál, akkor készít egy gyertyafényes vacsorát otthon kettőjüknek és akkor majd odaadja neki. Örülök, hogy igyekszik, és nem hagyja, hogy butaság miatt tönkremenjen a kapcsolatuk. Remélem, minél hamarabb minden megoldódik náluk, hiszen idáig is tökéletes párost alkottak, csupán most egy kis bukkanón kell átesniük és biztos vagyok benne, hogy minden megoldódik.