Meglepetés az alkalmazottaknak

Egy kisebb pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozom, mint HR-es. Sok minden más mellett, az én feladatom a csapat számára a közös szórakozás megszervezése is. Nagyon figyelek rá, hogy ezeken a csapatépítő alkalmakon csakis a jókedvvé legyen a hangulat és a munkát lehetőleg csak meg se említsük. A változatos programok mellett mindig kitalálok valamilyen kis ajándékot a csapatnak. Legutóbb például kerestem egy póló készítő üzletet és mindenkinek terveztettem egy egyedi pólót.

Lehet hogy őrült ötletnek hangzik, de harmincketten vannak a csapatba és mindegyiküket ismerem annyira, hogy voltak ötleteim a különböző pólókra. Természetesen a méreteket tippelnem kellett, hiszen nem kérdezhettem meg őket, de ez nem volt gond. A LOLMarktba mentem be elkészíttetni az egyedi pólókat. Nagyon készségesen segítettek nekem. Abban maradtunk, hogy mindegyik pólót leírtam, hogy férfi vagy női, milyen méret, milyen szín és milyen szimbólumok valamint feliratok legyenek rajta és ők elkészítik nekem a terveket. Nagyon jól esett ez a segítőkészség és szerencsére a pólókat is imádtam, amiket megterveztek. Természetesen megmutatták, mielőtt neki fogtak kinyomtatni őket, de nem volt semmi kifogásom vagy javítanivaló kérésem, nagyon tetszettek!

Szóltak, amikor elkészültek a pólók, én pedig utána mentem a budaörsi üzletbe, ahol a rendelést is leadtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, igazán egyedi pólókat terveznek, valamint vannak olyanok is, amiket a webshopjukban árulnak különböző tematikákban.

A tanácsadó csapatom szerencsére imádta a meglepetést, nem győzték megköszönni. Örülök, hogy boldogságot okozhattam.