Tanácsot adtam egy barátomnak, mivel dobja fel az esküvőjét

Zoli az egyik legjobb barátom, akivel gyakran adunk egymásnak tanácsokat. Én is szeretem, ha valaki segít egy-egy szorult helyzeten, pláne, ha olyan valakiről van szó, aki jól ismer. Most viszont én adtam tanácsot a barátomnak, ugyanis kérdezte, hogy szerintem mivel tudná még feldobni az ősszel tartandó esküvőjét. Mondtam, hogy nézzen rá Selfie Gép nevű szolgáltatásra. Ehhez mindössze annyit kell beírnod a keresőbe, hogy Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu. Így legalábbis biztosan megtaláljátok.

És hogy mi ez az egész? A selfiegep.hu-n írtak alapján úgy tudnám összefoglalni nektek, hogy a selfiegép egy kisebb méretű fotóautomata, amelyet bármilyen helyszínre el lehet vinni, és egy sarokba el lehet helyezni. Vagyis ez egy olyan doboz, amely jó minőségű fotók készítésére kialakított kamerával és fotónyomtatóval rendelkezik. És ráadásul a használata is is kifejezetten egyszerű: csak meg kell érinteni a képernyőt, ezután a gép elkészíti a képet, majd ki is nyomtatja a fotót. Ugye, hogy milyen egyszerű? Ezt mondtam Zolinak is, elvégre szerintem nagyon fel tud dobni egy eseményt egy ilyen plusz program, főként egy esküvőt, ahol mindenki állandóan fotózkodni akar.

Tetszett is Zolinak az ötlet, rögtön elkezdett kérdezősködni. – Hol is találtad meg ezt a selfiegépet? – Ha rákeresel a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu szavakra, akkor ki fogja dobni a böngésző – válaszoltam. Így is lett, így hát megnéztük közösen, mit is kínál a cég, és persze mennyiért. A selfiegép bérlés alapból tartalmazza azt is, hogy kijön egy munkatárs, aki segít kezelni a vendégeknek a gépet, de emellett fontos tudni, hogy nincs fotó limit, illetve alapból adnak vicces kiegészítőket is a fotózáshoz. Megtudtuk továbbá, hogy 4, 6 és 8 órás rendelkezésre állási idővel működnek, valamint, hogy a fehér standard háttér (amely díjmentesen elérhető) mellett lehet eltérő színűt is igényelni kis többletköltség fejében. A háttereket meg is lehet tekinteni a selfiegep.hu oldalán, amiket egyébként folyamatosan bővítenek. A fotófalak méretéről, darabszámáról, az egyeztetésről és megrendelésről mind részletes információkat adnak az említett lapon lejjebb görgetve.

Ha pedig eldöntötted, hogy mire van szükséged, akkor az oldal legalján van egy űrlap, amit ki kell tölteni, megadva többek között az esemény helyszínét és a dátumát is. De ha bármi kérdésed van, akkor minden le van írva felette is a “rendelés menete” címszavak alatt.

Mielőtt azonban bármit megrendeltünk volna, ránéztünk az árakra is, amiket ti is megtaláltok a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu szavakra rákeresve. Mi Zolival úgy gondoltuk, hogy abszolút megéri ilyen áron ez a szolgáltatás, elvégre ez tényleg egy életre szóló élmény lesz azoknak, akik képet csinálnak. Úgyhogy másnap kitöltötte az űrlapot, és nemsokára meg is kapta a visszajelzést, hogy van szabad selfiegép arra az időpontra.

Így végül sikerült egy jó ötletet adnom Zolinak, és most már még jobban várom azt az esküvőt, mivel érdekel, hogy fog tetszeni az embereknek a selfiegep.hu-n talált szolgáltatás.