A takarítást is lehet élvezni

Hogy miért ülök itt? Azért, mert szeretném élvezni a takarítást. Igen, állandóan halogatom, a hideg is kiráz tőle, unom és még sorolhatnám. De! Azt mondják, ha részt veszek ezen a tanácsadáson, akkor úgy megyek haza, hogy soha több nem fogok undorodni a takarítástól.

Na, lássuk azokat a tanácsokat. Hallgassunk zenét. Ne lassú számokat, hanem pörgős dalokat. Rendben van, ez tényleg hasznos lehet. De mi van akkor, ha eltereli a figyelmemet a kedvenc pop énekesem hangja? A második legfontosabb dolog, ami elhangzott, hogy próbáljunk koncentrálni. Mondjuk azt, hogy meg fogom próbálni. Viszont a legjobb mondat az volt, hogy megfelelő gépekkel a kedvünk is megjön. Na, ez már valami!

A tanácsadó kolléga évek óta a Greenway Magyarország Kft. egytárcsás gépeit használja takarításhoz. Ez egy olyan súroló, amely a legszélesebb körű tisztítási feladatokat és kristalizálást is könnyűszerrel elvégzi. Ergonomikus, biztonságos, egyszerűen használható és sokoldalú. Ki van fejlesztve sikálásra, alaptisztításra, spray-tisztításra, polírozásra, parkettatisztításra, samponos szőnyegtisztításra és a már említett kristalizálásra.

Ez az egytárcsás gépezet, azaz TASKI ergodisc 165 a hatékonyabb működés érdekében formatervezett irányítókarral rendelkezik (amelyek a kezek védelmére szolgálnak), lehet állítani a magasságát, zajszintje és rezgéskibocsájtása alacsony és könnyen, halkan beindítható. Elektronikailag biztonságos a dupla szigetelésnek és a dupla biztonsági zárnak köszönhetően. Egyszerűen működtethető, a kiegészítők rögzítéséhez nincs szükség külön szerszámra. Ráadásul problémamentesen lehet szállítani és tárolni, ami összecsukható és leválasztható súlyának köszönhető.

A Greenway Magyarország Kft. dizájnos weboldalán az is olvasható, hogy milyen műszaki adatokkal rendelkezik egy ilyen egytárcsás TASKI ergodisc 165 a hozzátartozó kiegészítőivel együtt. Jellegzetességeikhez tartozik az is, hogy hosszú élettartamúak és alacsony szervizköltségekkel járnak. Kitűnő minőségi anyagoknak köszönhetően tartósak és biztonságosak is. Arról nem is beszélve, hogy habgenerátorral, víztartállyal és szívóegység, védőfedéllel is rendelkeznek.

Ez a kft egy olyan lehetőséget ajánl a megrendelők vagyis a bérlők számára, ahol a partnereknek nincsenek beruházási költségei és üzemeltetéssel kapcsolatos feladatai. Ez a szolgáltatással biztosítják az ügyfél igényeinek a legkiválóbb takarítógépet, átvállalják az üzemeltetéssel kapcsolatos költségeket is, tervezhetővé és kiszámíthatóvá teszik a kiadásokat.

A bérlést főleg azoknak is ajánlják, akik rövid időre szeretne prémium minőségű és kategóriájú takarítógépeket, plusz nem rendelkeznek a vásárláshoz megfelelő anyagi forrással. De azoknak sem árt, akik tervezhető, fix havi költséget szeretnének, rugalmas, változtatható kondíciókkal. Sőt, még oktatást is tartanak a gép biztonságos és hatékony kezeléséről.

Konklúzió: a tanácsadás sikeres volt!