Belső terek elrendezésére is van megoldás

Mit takar a tanácsadás szó? Gyakorlatilag használhatjuk bármire, amikor valaki a szakértelmével segíti ki a másik személyt. Elterjedt és újra meg újra divatossá válik a pszichológiai tanácsadás, életmód tanácsadás, stílus tanácsadás vagy akármi más, a divat és életvitelt érintő témában. De tanácsot adnak szakértők jogi, orvosi, pénzügyi ügyekben is természetesen.

Ezt a kifejezés használjuk a belső építészetben is. Mi dizájn tanácsot adunk, segítünk megfelelő,egymáshoz illő bútorokat, kiegészítőket választani, színben harmonizáló otthont kialakítani.

A legutóbbi projektünk egy családi ház konyhája volt. A tulajdonosok nagyon jó ízléssel rendezték be a többi helységet: a nappalit, a dolgozó szobát és a hálót. Most felújították a konyhát és szerették volna, ha stílusban passzol a többi szobához. A feladat nehézsége abban volt, hogy szerettek volna viszonylag kis összegből kijönni, csakhogy a piacon elég kevés a jó minőségű, de olcsó konyhabútor. Szerencsére azért mégis találtam egy weboldalt, ahol kaphatóak konyhabútorok olcsón.

A pár nem adta alább, a képen látható tervet álmodták meg és cseppet sem akartak tőle eltérni.

konyhabútorok oolcsón
a pár a képen látható konyhát álmodta meg

A linken is olvasható, hogy a konyhabútorok legfontosabb része az anyag. Ezt a szép fehér borítást a megrendelőnk valódi fából szerette volna, de sajnos azt szinte lehetetlen lett volna megoldani anélkül, hogy emeltünk volna a költségvetésen, amit előre megállapítottunk. Így a sokkal olcsóbb, de hasonlóan szép, sokáig megmaradó farostlemezt választottuk borításnak. A végeredmény egyszerűen magáért beszél és ezzel szerencsére az egész család egyetért.