Stílustanácsadáson a szem alatti karikáimra is jó tippet kaptam

Bevallom, magamtól sosem sikerült rálelnem a saját stílusomra eddigi életem során. Nem tudom, talán nem fejlődött ki bennem az a stílusérzék, ami a legtöbb emberben igen, talán. De erre valószínűleg már sosem fogok választ kapni. Szerencsére erre a problémára ma már lehet megoldást találni. Én magam elmentem egy szín- és stílustanácsadásra, ahol megmutatták, melyik színek és fazonok állnak nekem jól ruha terén. Nagyon sokat számított, mert korábban nem volt ilyen kapaszkodóm. Azóta legalább ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok. Például az arcápolás terén is sötétben tapogatóztam egész eddig, valahogy sosem érdekelt annyira. Viszont az elmúlt időszakban nagy karikáim lettek a szemem alatt, így valamit kellett ezzel kezdenem. Ekkor ajánlotta a színtanácsadó hölgy az Instantense szérumot. Fogalmam sem volt róla, mi is ez, megmondom őszintén. Elmondta, hogy ez egy nagyon különleges szérum, ami a szem alá kenve csökkent a karikák láthatóságát és a szem alatti ráncokat is. Mindez nagyon jól hangzott, de saját szememmel is látni akartam ezt a csodaterméket, ezért ellátogattam a honlapjukra.

Mindenképpen jó előjelnek vettem, hogy a honlapjukon az első dolog, ami fogadott, az egy kis bemutató videó volt a termék működéséről. Külön tetszett, hogy nem a szokásos, szalonszépségű hölgyek voltak a videóban, hanem egy hús – vér ember, akinek bizony vannak ráncai, karikái. Így sokkal jobban meg lehet győzni az átlagembert a termék hatékonyságáról. De nem csak ez az egy videó van az oldalon, ha lejjebb görgetünk, ugyanígy rövid kis videókat fogunk találni felgyorsítva, hogy is működik az Instantense. Mi tagadás, így, hogy saját szemmel is láttam a működését, a meggyőzésemben az első akadályt meg is ugrotta a termék. Egyébként ez a szérum a LAUMAR márkának a gyártmánya, amely forradalmi módon, akár néhány perc alatt látványosan csökkenti a ráncokat. Az is olvasható a honlapon, hogy nem csak napi eredményeket, hanem akár hosszútávú eredményeket is el lehet vele érni a ráncok elleni harcban.

Olyan innovatív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek bejutva a bőrbe feltöltik a ráncokat, magyarán mondva kifeszítik őket. Ez a hatás 6 – 10 órán keresztül tart, illetve még sminkelni is lehet rá, csak arra kell figyelni, hogy olajmentes legyen a korrektor. Ugyanis az olajtartalmú dolgok csökkentik a hatékonyságát. Azonban nem csak a szem környékén lehet használni, akinek problémás például a szája körüli terület vagy a homloka, arra a területre is megfelelő. Itt is él viszont az olajmentes smink használatának a szabálya. Minden bőrtípusra alkalmazható ez, a szárazra is úgy, mint a zsírosra. Ilyen termékről még nem nagyon hallottam, így kíváncsian vártam, hogy szuperál majd.

Azt ígéri a weboldal, hogy gyorsan, akár egy nap alatt is ki tudják szállítani az Instantenset. Ugyan ezzel a kritériummal kapcsolatban nagy elvárásaim nem voltak, hiszen nehezen tudtam elképzelni, hogy valamit kiszállítsanak egy nap alatt, be kell valljam, pozitívan csalódtam a cégben. Ha véletlen nem válna be, 30 napos pénzvisszafizetési garancia is van rá. Így már végképp megnyugodtam, hiszen ha mégsem jön be a termék, nem kell bottal ütnöm a pénzem nyomát. Ez csak erősítette a bizalmam az Instantense – szel kapcsolatban. Mindenesetre úgy gondoltam, hogy adok neki egy esélyt, legfeljebb nem vásárlom újra. Nos, ez biztosan nem fog bekövetkezni, ugyanis imádom a terméket, és minden nap használom is!