Bt. alapítás egyszerűen, gyorsan és profi tanácsadással

Elképesztően fontos, hogy az ember tanácsokat kérjen az életében. Senki sem születik úgy a világba, hogy mindennel tisztában van. Olvashatunk akármennyit, sokszor az emberi szó mégis többet ér és megfelelőbb segítséget tud nyújtani bizonyos helyzetekben. Én sokáig nem akartam ezt elfogadni. Mindig a saját fejem után mentem. Különösen az irodalomban volt ez így. Csak a családom véleményére hallgattam a műveimről. Ez azonban katasztrofális következményekkel járt, mikor először elmentem egy verses körbe.

Itt szembesültem azzal, hogy mennyire gyerekes és kiforratlan volt a stílusom. Azóta mindig örülök a kritikának és bármiféle tanácsnak, amit az emberek adnak nekem. Azt érzem, hogy ettől sokkal felnőttebb tudok lenni és sokkal könnyebben tudok tájékozódni a világban. A visszajelzés és tanács mindig hasznos, nem számít, hogy pozitív, vagy negatív-e. Meg kell tanulnia mindenkinek elfogadni ezeket a kritikákat, mert csak ennek segítségével nőhetünk.

Ezért is örültem annak, hogy mikor bt-t akartam alapítani, megtaláltam a Topcégalapítás nevű oldalt. Mikor első alkalommal beírtam a keresőbe, hogy bt. alapítás, az elsők között adta ki ezt a helyet. Mivel tapasztalatlan voltam még az egész témában, nagyon reméltem, hogy egyértelmű és teljes körű tájékoztatást kapok majd tőlük a cégalapítással kapcsolatos teendőkről.

Elsőként azzal kapcsolatban akartam megbizonyosodni, hogy eléggé felhasználóbarát-e az oldal kialakítása. Nem szabad a könyvet a borítója alapján megítélni, de rengeteg dolgot indikálhat az, ha egy oldal felülete igénytelen. Itt viszont ettől egy percig sem kellett tartani. A Topcégalapítás kellemes, kék és fehér színekkel operált, ami rögtön megnyugtatja az ember szemét. Még akkor is, ha éppen este nézi az oldal ajánlatait.

Miután meggyőződtem arról, hogy jó és igényes helyen járok, jöhetett a következő lépés: megnézni a bt. alapítással kapcsolatos ajánlataikat. Három nagy csomagból választhatunk, amik különböző színekkel szépen szét vannak választva. Az első ajánlat azoknak jó, már rendelkeznek saját székhellyel. Engem azonban a bt. alapítás egy, a Topcégalapítás által meghatározott, fix helyen érdekelt, ami kedvező számomra. A második csomag már majdnem teljesítette is az elvárásaimat. Itt budapesti székhellyel megy a bt. alapítás, ami több szempontból is nagyon előnyös. Magyarország kereskedelmi szíve Budapest, így, ha itteni székhelyű céget alapítunk, akkor a mozgásterünk is nagyban megnövekszik, hiszen minden elérhető lesz a közelünkben.

A harmadik csomag azonban olyan elsöprő ajánlat volt, hogy el is felejtettem a másik kettőt. Itt a bt. alapítás IPA mentes székhellyel működik. Először nem is értettem, hogy ez miként lehetséges, aztán megláttam, hogy a székhely Újlengyelben fog elhelyezkedni. Ezen a helyen nem szükséges iparűzési adót fizetni. Ez szerintem hihetetlen lehetőséget biztosít a kezdő vállalkozóknak és a profi cégtulajdonosoknak egyaránt. Mindenkinek jól jön az a plusz pénz, ami ennek köszönhetően megmarad.

Ez a csomag természetesen a legdrágább mindegyik között, de mérlegelnünk kell azt, hogy a befektetésünk hosszútávon milyen szinten fog majd megtérni. Úgy érzem, hogy nem véletlenül ez a legdrágább, hiszen ez éri meg talán a legjobban. A pénzünkért azonban nem csak egyszerűen egy székhelyet fogunk kapni, hanem teljes körű ügyintézést a bt. alapítás minden ügyes-bajos dolgával kapcsolatban. Párat felsorolva: levelek postázása, cégtálba kihelyezése, tárgyaláshoz iroda és még rengeteg más, amit mind meg tudtok nézni a Topcégalapítás oldalán. Én nagyon örültem, hogy találtam egy olyan céget, akiknél ezeket a dolgokat úgy el tudom intézni, hogy nem szükséges semmilyen korábbi tapasztalat az én oldalamról.