Tanácsot akkor is kapunk, ha nem kérjük

Talán mindenkinek ismerős az a helyzet, amikor valaki úgy ad nekünk tanácsot, hogy nem kértük ki a véleményét, sőt még csak nem is jártas a témában, amiben osztogatja a tanácsokat. Az ilyen kéretlen tanácsoknak nem igazán szoktam örülni, hiszen én általában olyan emberektől szoktam tanácsot kérni, akik akiknek van tapasztalatuk a témában, és releváns tanácsot és ötleteket tudnak nekem mondani. Én ennek látom értelmét és ez eddig be is jött.

Ha szolgáltatást veszek igénybe, akkor is próbálom megtalálni a legjobb szolgáltatókat, és tőlük igénybe venni. Szeretek biztosra menni, és megkímélni magam a felesleges köröktől. Persze ez nem jön össze mindig, de próbálkozni mindenképp megéri.

Ilyen volt az is, amikor autószerelő műhelyet kerestem. Beletelt egy kis időbe, amíg rátaláltam a MetaAutoszerviz Hu oldalára. Viszont amióta rájuk találtam, nem viszem máshoz az autómat.

Az oldalukon már egyből látszódik az igényesség és a pontosság. Nagyon sok információ megtalálható az oldalukon, így, ha bármire kíváncsi vagyok, csak felmegyek az oldalra, és egyből meg is tudom amit szerettem volna. Még a szolgáltatásokról is minden hasznos információ megtalálható, így, ha valami gondja akad az autómnak, innen is tudok tájékozódni. Sőt, ha valaki szeret olvasni autó témában, akkor nekik még a Méta Autószerviz oldalán blog cikkek is elérhetőek. Közérthetően vannak ezek a cikkek megfogalmazva, így egy olyan ember is bátran beléjük olvashat, aki annyira nem jártas ezen a téren. Én sem tudtam sok mindent a kocsikról, viszont az oldalnak köszönhetően ma már egész jártasnak mondhatom magam az autók terén is.

A Méta Autószerviz több, mint 15 év tapasztalattal rendelkezik, így nem is csoda, hogy garanciát tudnak vállalni a munkájukra. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően már van olyan rutinjuk, amivel magabiztosan tudnak minden felmerülő problémát megoldani. A garanciának köszönhetően pedig én biztos vagyok benne, hogy alapos munkát végeznek és nem fognak hibát véteni. Minőségi alkatrészekkel dolgoznak és modern technikákkal, így nyugodtan rájuk merem bízni az autómat.

Minden alkalmat egy alapos állapotfelméréssel kezdenek, így. ha esetleg van az autónak olyan baja is, amit eddig nem vettél észre, vagy olyan károsodása, ami rövid időn belül problémát jelentene, akkor erről is tájékoztatnak. Ha kéred, akkor pedig még ezeket is megoldják. Így nem kell csak egyszer szerelőhöz vinni az autót, és egyből minden felmerülő problémát megoldanak.

A MetaAutoszerviz Hu egy márkafüggetlen szerviz Budapest 19. kerületében. Amikor megláttam, hogy márkafüggetlen, már nem is volt kérdés, hogy jó lesz-e nekem. Hiszen itt nem nézik, hogy milyen autód van. Ők csak a feladatot látják, és azon dolgoznak, hogy a lehető legjobbat kihozzák a helyzetből.

Számos szolgáltatást nyújtanak, íme néhány ezek közül: olajcsere, gumicsere, fék javítás és szervizelés, vezérléscsere és szervizelés, lengéscsillapító és rugó csere, kipufogócsere és -javítás, futómű beállítás és javítás, fékjavítás és -szerviz, autóvillamosság szerviz, autódiagnosztika és hibakódolvasás, autó átvizsgálás, állapotfelmérés.

Az oldalon a szolgáltatásokról bővebben is lehet olvasni, sőt még az áruk is fel van tüntetve. Nagyon sok helyen láttam olyat, hogy az oldalon nincsenek feltüntetve az árak, mert majd csak az autó felmérése után tudják megmondani, hogy mennyibe fog kerülni a helyrehozatala. A Méta autószerviznél ez nem így van. Itt minden világosan és korrektül fel van tüntetve. Ennek köszönhetően már előre lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni az egész javítás. Az alapos állapotfelmérést követően egyébként a szerelők mindenről tájékoztatnak, így meglepetés nem fog érni.

A MetaAutoszerviz Hu mindig alapos munkát végez, megbízható és korrekt. Az egész autószervizre igaz, hogy nagy szakértelemmel rendelkeznek, modern és pontosak. Ha megígérik, hogy péntek 10 órára meg lesz javítva az autó, akkor az úgy is lesz. Nem kell felesleges köröket futni velük, és mindent körültekintően megcsinálnak.

Számomra a garancia az, ami biztosítékot ad, hogy nem éri meg számukra elhanyagolni egyetlen ügyfelet sem, hiszen akkor csak plusz munkát csinálnának maguknak. Valószínűleg ez volt az, ami elsőnek megtetszett a Méta Autószerviznél. Egyáltalán nem bántam meg, hogy tettem egy próbát velük. Amióta ismerem őket, én is mindenkinek csak tanácsolom, hogy ha még nincsen olyan autószerelő műhely, ahová szívesen viszik az autójukat, akkor velük érdemes tenni egy próbát.

Ha szimpatikussá váltak neked is, akkor az oldalukon pontosan tudsz tájékozódni mindenről. Még arról is, hogyan tudsz hozzájuk időpontot kérni és mennyi időn belül tudják megjavítani a kocsidat. Amit biztosan megkapsz tőlük: szakértelem, megbízhatóság, pontosság. Tégy egy próbát te is velük!