Egy kollégám tanácsolta ezt a webáruházat

A jó tanácsok néha a legeslegjobb pillanatban jönnek. Biztos veled is volt már, hogy mikor egy helyzetet teljesen reménytelennek láttál, hirtelen jött valaki, és egy pofonegyszerű megoldást kínált a problémádra, amin már napok óta őrlődtél. Például, mikor a hatalmas villanyszámlák miatt idegeskedtem, és a szomszédunk javasolta, hogy váltsunk napelemre, vagy mikor a folytonosan visszatérő bőrhibáimra a barátnőm bio olajokat javasolt, amikkel sikerült helyreállítani a bőrömet az esküvőm napjáig. Alig hinné az ember, de szinte minden problémára lehet megoldás, csak épp egy kívülálló tanácsa szükséges hozzá, aki objektíven látja a dolgokat. Egyszer kapunk tanácsot, máskor adunk, de az biztos, hogy egy jó tanács akár életet is menthet. De még kevésbé drámai szituációkban is jól jöhet egy másik ember tapasztalata. Legutóbb például akkor voltam kimondhatatlanul hálás egy tanácsért, mikor a Norvégiába tervezett nyaralásunk előtt pár nappal tudatosult bennem, hogy a szeretett túracipőm talpa tönkrement, így semmi hasznát nem venném a hegyekben. Nem is ez volt a legnagyobb probléma, hiszen még lett volna rá egy kis időm, hogy elugorjak egy cipőboltba, de a mellettünk lévő pláza épp a héten zárt be ideiglenesen, átépítés miatt. Így hát fogalmam se volt hova menjek, szabadságot csak a nyaralásunk napjától kezdve vettem ki, így nem volt időm a városban szaladgálni vízálló túracipő után kutatva. Ekkor kaptam azt a bizonyos jó tanácsot egy kollégámtól, hogy rendeljem meg a cipőt online. Eddig fel se merült bennem ilyen opció, nem is gondoltam igazából, hogy van ilyen lehetőség, hiszen egy cipőt mégis csak érdemes felpróbálni vásárlás előtt. De a kollégám megnyugtatott, hogy ő már számtalanszor rendelt a Cipomarket.hu webáruházból, és a méret táblázat alapján, amit megtalálok az oldalon, teljesen jól ki tudom választani, hogy milyen méret szükséges. Ráadásul mivel túra cipőt keresek, még ha egy picivel nagyobbat is veszek se fog gondot okozni, hiszen amúgy is vastag zoknit kell alá vennem. Mivel nem sok választásom volt, végül rászántam magam és ellátogattam a Cipomarket.hu oldalra, és meglepően pozitív élménnyel zárult a vásárlásom. Az online üzletben hatalmas volt a választék, ráadásul rengeteg bakancs és edzőcipő épp le is volt árazva. Persze sok egyéb kategóriában is voltak kedvezményes árú darabok, például szandálok, saruk, vászoncipők és sok más, mind a férfi, a női és a gyerek cipők között is. Így végül a férjemnek és a fiamnak is találtunk edzőcipőt, mert lecsapva a hatalmas kedvezményekre ők is kedvet kaptak a vásárláshoz.

Cipomarket.hu

Egy kicsit aggódtunk, hogy nem ér ide időben a csomag, hiszen már csak pár napunk volt az indulásig, de a gyors szállítási idő újabb pozitív csalódás volt, a cipők már két nap múlva megérkeztek, ráadásul a munkahelyemen is át tudtam venni őket, mivel azt a címet adtam meg, hogy biztosan elérjen reggel 8 és délután 5 között a GLS futár. Mivel szinte csak akciós cipőt vásároltunk, így az összeg nem érte el a 60 ezer forintot, ami felett ingyenes a szállítás, de így is csak egy ezres volt a szállítási költség. Sose gondoltam volna, hogy egyszer online veszek cipőt, de amint azt a Cipomarket.hu-n olvastam, nem ők az egyetlen cég, akik így forgalmaznak lábbeliket, bár ők az elsők között voltak, akik meglátták ebben a lehetőséget. Amiért a kollegám kifejezetten őket ajánlotta, az a hatalmas választék, és az olyan forgalmazott minőségi márkák, mint például az s. Oliver, a Nike, a Leon, a Mayo Chix, a Walk in the City, a Marco Tozzi, vagy a Helly Hansen. Ráadásul a cipőkön túl még táskákat, pénztárcákat és öveket is találhatunk a webáruház kínálatában.

Ami a legnagyobb könnyedség volt az online cipővásárlásban, az az, hogy a szűrőket használva egyből kiválaszthatjuk a kívánt méretet, márkát és színt, így nem történik meg, hogy álmaink cipőjéről kiderül, hogy a mi méretünkben nincs raktáron, mert ebben az esetben a kereső nem is adja ki azt a darabot.

Így történt, hogy egy jó tanácsnak köszönhetően nem kellett lemaradnom életem legszebb hegyi túrájáról, sem pedig csilliókért cipőt vásárolnom Európa egyik legdrágább országában.