Tanácsot kérni igenis jó dolog

Nagyon sok területen osztogat már mindenki tanácsot, sőt, kéretlenül is nagyon szívesen kapunk tanácsokat nap mint nap. Viszont ha valamiben nem vagyunk biztosak és egy szakértő ember segítségére vagy tanácsára lenne szükségünk, akkor mindenképp kérjünk tanácsot. Ugyanis ha nem tesszük, a saját életünket nehezíthetjük meg, vagy hosszabbíthatjuk meg az utat a siker felé.

Én legutóbb a weboldal készítéssel voltam így. Úgy gondoltam, hogy saját magamnak is nagyon jól megtudom csinálni, hiszen valamilyen szinten már értek hozzá, így nincs szükségem egy olyan emberre, aki pontosan ezzel foglalkozik. Viszont tévedtem. Ugyanis az elkészült weboldalam nem érte el azt a hatást amit vártam volna tőle, és nagyjából annyira volt jó, hogy van, és az emberek utána tudnak nézni a vállalkozásomnak. Miután felismertem azt, hogy egyedül én nem tudom ezt jól megcsinálni, elkezdtem keresgéli az interneten és az ismerőseim között, hogy ki lehetne az, aki ezt tökéletesíteni tudja. Így találtam rá a keresobenelso hu oldalára.

A vélemények alapján nagyon profik. Valóban értenek ahhoz, amit csinálnak és tudják azt, hogy hogyan lehet a weboldalra látogatóból ügyfelet csinálni. Vagyis elérni azt, hogy aki megnézi a weboldalunkat, ő vásárolni akarjon tőlünk vagy pedig igénybe venni a szolgáltatásunkat. Én mindig nagyon adok ilyen esetekben az emberek véleményére, amikor online találok rá valakire, hiszen más kapaszkodóm nem nagyon van. A sok pozitív vélemény után át is tértem a honlapjuk olvasására, hiszen temérdek hasznos információ található ott. Innen tudtam meg például azt is, hogy a keresőoptimalizálásnak köszönhetően a keresési találatok között az első helyre lehet kerülni. És a Keresőben Elsőnek pont ez a célja. Nem csak egyedi weboldalakat készítenek, amik megszólítják a vállalkozás célközönségét, hanem keresőoptimalizálással még jó helyre is kerül az általuk készített weboldal. Kell ennél több?

Engem meg tudtak győzni arról, hogy mindezt véghez is tudják vinni, nem pedig csak ígérgetik. Ugyanis az oldalukon korábban elkészített weboldalakat is meg lehet találni, amik nagyon jól mutatják azt, hogy milyen munkát végeznek. Precízek, naprakészek és nem sablon weboldalakat készítenek, hanem valóban egyediek.

Azt pedig, hogy az egyediségre törekednek, mi más mutathatná jobban, mint hogy rögtön első lépésként 10 olyan kérdést is feltesznek, aminek segítségével el tudnak indulni a weboldal készítésben. Illetve abban is tud segíteni, hogy mi az ügyfelük igénye. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre van szükségük: ki a célközönség, milyen célt szolgáljon a weboldal, milyen színvilágot képzeltnél el, milyen legyen a honlap felépítése, milyen tartalom legyen rajta, szeretnél-e Google Ads és Facebook kampányokat, stb. Ezek megválaszolása nélkül tényleg csak egy sablon weboldal készülhetne el, így erre mindenképp érdemes figyelni, hogy valaki megkérdezi ezeket tőlünk vagy sem.

Ha pedig ezek nem lettek volna elegek, hogy meggyőzzenek, a számok még mindig ott lettek volna. Ugyanis nem kevesebb mint 130 elégedett ügyféllel rendelkeznek már és több, mint 60 weboldalt készítettek el az idők során. Így kellő tapasztalattal rendelkeznek már a weboldal készítés, link építés és keresőoptimalizálás területén.

Mindezek után nekem már csak az lett volna a kérdésem, hogy elvállalják-e az én weboldalamat is? Így kértem a Keresőben Elsőtől egy árajánlatot, és bíztam benne, hogy a segítségükkel el tudom én is érni azt, hogy a weboldalam ügyfeleket is hozzon a számomra, és ne csak szép legyen, de a keresőben is könnyen megtalálják. A versenytársakkal szemben pedig előnyöm származzon abból, hogy egy tökéletesen felépített weboldallal rendelkezek.

Ha te is inkább biztos kezekre bíznád a weboldalad elkészítését, akkor ajánlom figyelmedbe a keresobenelso hu oldalát. És ki tudja, hátha neked is segíteni tudnak.