Tanácsadóm segített az autószőnyeg vásárlásban

Az életem elég stresszes mostanában, ezért egyéni tanácsadóhoz járok, aki segít a problémáim megoldásában. A tanácsadó hasonló a pszichológushoz, de szerintem sokkal közvetlenebb, én inkább egy jó baráthoz tudnám hasonlítani, akinek elmondhatom a gondjaimat. Szerintem mindenkinek fontos lenne egy ilyen ember az életében, hiszen egyedül nem könnyű motivációt találni a nehéz helyzetekben.

De nem muszáj mindig az élet nagy dolgairól beszélnünk. Például legutóbb az autófelszerelések témáját hoztam fel, és ehhez is kaptam egy pár jó tippet. Éppen egy méretpontos gumiszőnyeg után kutattam az interneten, de nem tudtam eldönteni, hogy melyik oldalról vásároljak. A tanácsadóm ajánlott egy nagyszerű boltot, ami neki már többször is bevált. Az autofelszerelesek.hu-n rengeteg kiegészítőt forgalmaznak, természetesen méretpontos gumiszőnyeget is.

Hogy miért akarom lecserélni a régi szőnyegemet? Azért, mert a tökéletes illeszkedés fontos az autóm tisztán tartása, illetve az esztétikusság szempontjából. A méretpontos gumiszőnyeg az autó típusától függően különböző, és legtöbb esetben patenttal rögzíthető a jármű belsejéhez. Peremmel is rendelkezik, ezzel teljes védelmet nyújtva a sár, ételmorzsák és a kávéfoltok ellen. Az oldal azt írja, hogy enyhén vaníliaillata van annak a modellnek, amit rendeltem. Nagyon kíváncsi vagyok erre, mert emlékszem, hogy a régi szőnyegemnek igencsak kellemetlen szaga volt.

Még nem tudok saját tapasztalatot írni, mert az általam rendelt termék nem volt raktáron. Azt írták az e-mailben, hogy a beszerzés gyorsan történik, és 3-5 nap alatt házhoz szállítják majd a csomagot. Bízom benne, hogy így is lesz, és ha megérkezett, mindenképpen jelentkezek egy beszámolóval! Tanácsadómnak pedig itt is köszönöm, hogy ezt az oldalt ajánlotta.